Wednesday, May 18, 2022
spot_img
домаSlim & BodyЕлектростимулации - Превземете Контрола врз Вашиот Изглед

Електростимулации – Превземете Контрола врз Вашиот Изглед

Природниот процес на липолиза во телото преставува разложување и разбивање на масните депоа и елиминација на масни наслаги. Еден од методите е и електрична липолиза со електростимулации.

  • Превземета ја контролата врз вашиот изглед!
  • Зајакнете го тонусот на кожата и мускулите!
  • Отстранете го целулитот!

cellulite

1.Електростимулациите делуваат на ензимите!

Бројните струјни импулси вршат активација на ензимските процеси многу успешно, притоа се остварува електрична липолиза. Во 30 минутен третман со електроди поставени на критичните зони према шема со повеќе програми и различен интензитет, брзо и ефектно се пренесуваат струјните импулси од кожата према длабоките структури. Воедно ефектно се подобрува и забрзува размената на јони во кожата, мускулното и масното ткиво.

Со оваа метода, не само што славеете, туку и ја затегнувате вашата кожа  и мускули и го отстранувате целулитот!

2.Електростимулации

Eлектричните импулси го стимулирааат мускулното ткиво со континуираните ритмични контракции на засилена работа во правец на “пасивна гимнастика”, а притоа ги декомпонира големите цврсти масни клетки во помали кои полесно се исфрлаат од организмот. Ритмичната контракција на мускулите овозможува природна дренажа на венска и лимфна система, а стимулациите се пријатни и безболни. Резултот е успешно се намалува целулитот, подобрува тонусот на кожата и мускулите.

ДЕЛУВА – пробај и ти, реши се од целулитот сега и превземете ја контролата врз вашиот изглед!

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија, Медицинска Козметологија и Туристичка Агенција
Адреса 1: булевар Видое Смилевски Бато број 3 – Туристичка Агенција
Адреса 2: булевар Видое Смилевски Бато број 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 2 2430 432 / +389 70 222 601 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular