Wednesday, May 22, 2024
spot_img
домаSlim & BodyLifting Buttocks: Затегнување на задник

Lifting Buttocks: Затегнување на задник

Не постои девојка која не сака секси затегнат задник. Исто така, не постои девојка која не сака да се ослободи од целулитот, доколку го има. Како да го постигнете тоа, а да ја искористите најефикасната метода која постои на пазарот на естетската медицина и козметологија?

HIFU Buttocks терапија: намален целулит и затегнување на задникот.

Што е ХИФУ (HIFU)?

HIFU терапијата е примат во не-хируршкиот лифтинг. Таа претставува High Intensity Focused Ultrasound односно висок интензитет на ултразвук кој претходно се користел во третман за рак на простата.

Зошто оваа метода е специфична и различна од останатите?

  • Пенетрира длабоко се до SMAS слојот: ниту еден ласер или било каква останата естетска процедура не го достигнува тоа ниво
  • Стимулира пролиферација, миграција како и создавање на нови фибробласти кој се главни и одговорни клетки во помагањето на создавање на нов колаген, екстрацелуларен матрикс и потпорно ткиво.
  • Крајниот резултат можете да го забележите после 2 до 6 месеци, а времетраењето на крајниот резултат може да трае и до 2 години што е исто така недостижно со претходни процедури!
  • Прави ефект на слабеење, разбивање на масни наслаги но и регенерација на ткивото преку нов колаген, а со тоа и затегање – Погледнете го видеото како HIFU-то делува врз 3 различни ткива: месо, стакло, масно ткиво.
  • Цена на процедурата: 6.000 денари.
  • Времетраење на процедурата: 45 минути.

La Bellezza Center
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: [email protected]

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular