Wednesday, May 18, 2022
spot_img

МАГИОНИЧАРИТЕ

Во време на акцелерација, времето за фамилијата, за себе и за бизнисот, личниот изглед како и здравјето се најбитниот триаголник на среќата. Балансот помеѓу овие 3 работи резултира со среќа и задоволство.

Како да изгледам добро во време на акцелерација?

Американската академија за дерматологија како и асоцијацијата за естетска медицина и козметологија, на својот веб-сајт имаат натпис: Доколку сакате здрава и свежа кожа како и убав изглед, посетете професионално и стручно лице. Дали знаете лекарите со специјалистичко искуство во дерматологијата може да дијагностицираат повеќе од 3.000 болести? Кога станува збор за медицинската козметологија, искуството на стучното лице е од особено значење! Не дозволувајте да ве третираат обични курсисти.

Основните три работи при третман на вашиот изглед се изгледот на кожата на лицето, вратот и телото, волумен на косата или пак отстранување на несаканите влакна како и ноктите. Секако, тука е и изгледот на забите, но за таа проблематика одговорни се стоматолозите.

МАГИЧЕН КОКТЕЛ НЕ ПОСТОИ! Сепак, постојат „магионичари“ односно стручни и сертифицирани лица кои од вашиот изглед ќе направат совршенство притоа користејќи најмалку материјал за добивање на најдобри резултати!

Во Ла Белеца центарот велиме: “Love of beauty is taste, but the CREATION of beauty is ART” односно „Вкусот за убавина е избор, но креацијата на убавина е уметност“.

Најдобар и најбрз начин за ефикасни и добри резултати се инјекциите. За правилно изведена процедура потребно е добро и стручно познавање на анатомските регии како и препознавање на вистинскиот проблем кој заслужува третман. Не постои рана или доцна возраст за третман, постои проблем кој се третира или воопшто не се третира.

СЛИКА: НАЈЧЕСТИ ЗОНИ НА ТРЕТМАН СО ИНЈЕКЦИИ: БОТОКС & ХИЈАЛУРОНСКИ ФИЛЕРИ

Цените за дермалните филери се движат до 200€ за 1ml [цел шприц] како и 50€ регија за третман со ботокс. Постои и најнов тренд односно baby botox процедура каде што цените се движат до 30€ од регија. Не секој е кандидат за бејби ботокс!

La Bellezza Center 
Естетска & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: info@labellezza.com.mk

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular