Сакате вашето лице да е сјајно и блескаво? Внимавате на хигиената секој ден? Се миете неколку пати дневно? Се е тоа во ред, но постои опасност од оштетување на вашата кожа доколку рутината за нега на лице и кожа ја правите на погрешен начин.

Поради тоа, погледнете го видеото и дознајте ги најчестите грешки при одржување на хигиена на вашето лице. ВИДЕО: 10 грешки при одржување на хигиена на лицето.

La Bellezza Center 
Естетска & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: info@labellezza.com.mk