LATEST ARTICLES

Најнов модел на Криолиполиза!

Најнов модел на криолиполиза која оди со наизменично загревање и ладење на делот од телото што се третира. Ефикасноста на третманите подобрена за 30% од обичната криолиполиза. Cryolipolysis е не-инвазивна процедура која нежно и ефикасно ги отстранува маснотиите од определени области од телото кои не реагирале на традиционалната исхрана и вежби. Клиентите можaт да имаат забележливи...

Refresh Терапија & Кожа во Топ Форма – Пакети

Уживавте на сонце и море? Сонцето претставува извор на животни радости, но на нашата кожа неминовно остава дехидратација, пеги, флеки, нови брчки, а старите брчки ги продлабочува. За ефикано решавање или максимално ублажување на конкретниве проблеми, наша beauty препорака за refresh терапија & кожа во топ форма, Ви предложуваме високото друштво на ексклузивните третмани: Skin rejuvenation...

Fast Hair-Removal Laser – Најновиот Светски модел во Ла Белеца

Ласер терапија – нови страндарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност. Комбинација на 3те најдобри Ласери: Alexandrite (755nm), Nd:YAG (1064nm) и Diode (808nm). Комбинацијата овозможува третирање на сите типови на влакна и кожа според Fitzpatrick скалата: Type I (scores 0–6) always burns, never tans (pale white; blond or red hair; blue eyes; freckles). Type II (scores 7–13) usually burns, tans minimally (white;...

Северен Кипар од 365 € – Специјални Чартер Понуди 28.06 – 05.07.2018

Турска Република Северен Кипар или само како Северен Кипар (Kuzey Kıbrıs) се наоѓа на северниот дел од островот Кипар. Северен Кипар се протега од полуостровот Карпас на североисток од државата, па потоа западно по заливот Ѓузелјурт и ’ртот Кормакитис и на југ селото Аканџилар. Најзападна точка на државата е ексклавата. Северен Кипар излегува на Средоземното Море и на север се наоѓа Турција. Вкупната површина на...

Full Face Reconstruction – Los Angeles No.1 Aesthetic Trend

Доколку сакате убав изглед, драматична промена и подмладување, блескаво и сјајно лице кое зрачи со свежина, неопходно е комбинација на повеќе методи. Full Face Reconstruction методот кој е број 1 естетски тренд во Лос Анџелес во изминатите неколку години, успешно се применува во Ла Белеца Центарот, а донесен и успешно применет веќе 2 години...