Патничко Осигурување

Искуството не научи дека е корисно да се има здравствено осигурување при секое патување, без разлика на тоа дали е задолжително да го поседувате или не. Наша желба е вашето патување да го направиме безбедно и сигурно.

Ла Белеца Травел е овластен агент за издавање на сите видови полиси за патничко и здравствено осигурување за целиот Свет од страна на нашите партнери Триглав Осигурување.

За детални информации Ве замолуваме да не контактирате на нашиот е-маил info@labellezza.com.mk или да се јавите на телефонот: 02 26141 350 & 070 268 009.

Исто така, можете да не контактирате дирекно преку нашата контакт форма – кликнете тука.