5.8 C
London

Мезококтели: Витаминска терапија за вашата кожа!

Мезотерапијата е минимално инвазивна метода која се состои од вбризгување на инјекции со коктел од лекови, витамини, минерали и други активни супстанци во поткожното ткиво. Овие коктели стимулираат пред се интензивна нутриција и ревитализација на кожата и ткивата, делуваат против целулитот и масните клетки, имаат силно анти-оксидативно дејство, ја хидрираат кожата и многу други витални...

Мезотерапија со хијалурон за нови колагенски влакна

Како што старееме, кожата станува потенка и дехидрирана. Количината на колаген и еластин во ткивото полека се исцрпува и на лицето се појавуваат брчки. Мезотерапијата се состои од микро-инјектирање на активни состојки, како што се хијалуронска киселина, хранливи материи и витамини, веднаш под површината на кожата (попрецизно, во површинскиот дермис). Мезотерапијата со хијалуронска киселина поттикнува...

Мезотерапија: Коктел за разбивање масни наслаги и целулит!

Мезотерапијата со коктели за разбивање масни наслаги и целулит односно Mesolipolysis & Cellucare е еден од најефикасните и докажан методи. Комбинацијата на супстанци и нивното синергетско дејство преку мезотерапијата има докажано силно дејство. Овој коктел го раствара масното ткиво. На тој начин, ткивото се детоксицира и почнува да дише, па се враќа во нормала. Најнова формула и комбинација...

Мезотерапија за Комплетна Ревитализација и Интензивна Нутриција на Кожата

Мезотерапија – минимално инвазивна метода која се состои од вбризгување на инјекции со коктел од лекови, витамини, минерали и други активни супстанци во поткожното ткиво. Овие коктели стимулираат пред се интензивна нутриција и ревитализација на кожата и ткивата, делуваат против целулитот и масните клетки, имаат силно анти-оксидативно дејство, ја хидрираат кожата и многу други...

Hair Care Mesotherapy: Коктели за негување и ревитализација на косата

Мезотерапија: минимално инвазивна метода која се состои и вбризгување на инјекции со коктел од лекови, витамини, минерали и други активни супстанци во поткожното ткиво. Овие коктели стимулираат пред се интензивна нутриција и ревитализација на кожата и ткивата, делуваат против целулитот и масните клетки, имаат силно анти-оксидативно дејство, ја хидрираат кожата и многу други витални...

Не пропуштајте!