ОСМОЗА – Метод на Форсирано Излачување на Масни Клетки и Нивно Отстранување!

ОСМОЗА – метод на форсирано излачување на масни клетки и нивно отстранување! Ултразвучната инверзна осмоза е метода со ефект веќе после првиот третман, а се работи за метод кои ја менува пропустливоста на мембраната на масните клетки - адипоцитите на неинвазивен начин. На овој начин брзо се менува волуменот на адипоцитите, а маснотијата форсирано се...

Овошни Киселини и Хемиски Пилинзи

Овошни киселини и хемиски пилинзи - Препаратите од АХА киселини се употребуваат исклучиво во периодот од есен до пролет. Наменети се како специјални третмани за годишно прочистување на кожата – нежни, но со своето дејство ја активираат клеточната миграција и ја забрзуваат реконструкција на дермисот и епидермисот, се активира микроциркулацијата, обезбедуваат микронутритиенти на соодветната област. Хемискиот...

Криотерапија – Cutaneous Cryosurgery

CUTANEOUS CRYOSURGERY - Криохирургија или криотерапија е третман во кој се употребува екстремно ниска температура за третман на абнормални или несакани надворешни ткива Криотерапијата се користи при разни кожни израстоци, брадавици (warts, actinic keratosis, seborrhoeic keratosis, solar lentigo, molluscum contagiosum, dermatofibroma, granuloma annulare, herpes labialis, acne, xantelasma...), како и третман на голем дел бенигни, преканцерогени...

Електростимулации – Превземете Контрола врз Вашиот Изглед

anti cellulite
Природниот процес на липолиза во телото преставува разложување и разбивање на масните депоа и елиминација на масни наслаги. Еден од методите е и електрична липолиза со електростимулации. Превземета ја контролата врз вашиот изглед! Зајакнете го тонусот на кожата и мускулите! Отстранете го целулитот! 1.Електростимулациите делуваат на ензимите! Бројните струјни импулси вршат активација на ензимските процеси многу успешно,...

SUNFIX – Лидер во Здравото Потемнување

SUNFIX – Лидер во Здраво Потемнување Нека ова лето вашиот заштитен фактор биде SUNFIX Лидер за здраво потемнување - линија за нега на кожата која го изедначува тенот - SUNFIX Најновата, брза, ефективна, здрава метода на вештачко потемнување одсега достапна во Ла Белеца. Добијте го вашиот "Плажа Изглед" за само 10 минути! 10 ДОБРИ СОВЕТИ ЗОШТО ДА СЕ КОРИСТИ 1.Дерматолошки...