Monday, June 17, 2024
spot_img
домаSlim & BodyПакети за слабеење и топење на масни наслаги - липолиза

Пакети за слабеење и топење на масни наслаги – липолиза

Кога сакааме да ослабeме односно да намалиме масни наслаги, честа е помислата „Каде најпрво се слабее, каде најбрзо се губат мастите?”

Да, постојат такви регии каде побрзо се губат масните наслаги, и без разлика колку и да вежбаме или држиме диета – реалноста е дека не може точно да предвидиме каде и на кој дел од телото ќе ослабеме најмногу, односно немаме контрола во кој дел од телото ќе се случи процес на слабеење, липолиза. Единствен начин за контролирано и таргетирано слабеење односно губење на масни наслаги во делот (регијата) каде што посакуваме се медицинските апарати користени под надзор на лекар.

ПАКЕТИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ И КОНТРОЛИРАНА РЕДУКЦИЈА НА МАСНИ НАСЛАГИ И ЦЕЛУЛИТ

Напомена: Може да се плати со VISA, Master, Maestro & Динерс до 12 рати или пак авансно пола цена пред почеток, а другата половина за време на третманите. Одберете еден од годишните пакети:

Пакети во комбинација со ХИФУ (HIFU – High Intensity Focused Ultrasound):

 • Комбинација од 10 х третмани со 4-димензионална кавитација за разбивање на масни наслаги & 10 х третмани со Криолиполиза за замрзнување на масното ткиво & ХИФУ (HIFU) стартен и завршен третман:
  ЦЕНА: 13.000 денари
 • Комбинација од 10 х третмани со Криолиполиза за замрзнување на масното ткиво & ХИФУ (HIFU) стартен и завршен третман:
  ЦЕНА: 10.000 денари
 • Комбинација од 10 х третмани со Криолиполиза за замрзнување на масното ткиво + 10 третмани со LPG VelaShape за разбивање на целулит и масни наслаги & ХИФУ (HIFU) стартен и завршен третман:
  ЦЕНА: 14.000 денари

Пакети од комбинација на 30 поединечни третмани:

 • 4-димензионална кавитација за разбивање на масни наслаги + криолиполиза за замрзнување на масното ткиво + LPG VelaShape за разбивање на целулит и масни наслаги:
  ЦЕНА: 17.000 денари
 • 4-димензионална кавитација за разбивање на масни наслаги + антицелулитни масажи + мултиполарна радиофреквенца
  ЦЕНА: 15.000 денари
 • 4-димензионална кавитација за разбивање на масни наслаги + антицелулитни масажи + LPG VelaShape за разбивање на целулит и масни наслаги:
  ЦЕНА: 16.000 денари
 • 4-димензионална кавитација за разбивање на масни наслаги + антицелулитни масажи + криолиполиза за замрзнување на масното ткиво:
  ЦЕНА: 16.000 денари
 • 4-димензионална кавитација за разбивање на масни наслаги + антицелулитни масажи + лимфна дренажа во скафандер:  
  ЦЕНА: 15.000 денари

Пакети од комбинација на 40 поединечни третмани:

 • 4-димензионална кавитација за разбивање на масни наслаги + криолиполиза за замрзнување на масното ткиво + LPG VelaShape за разбивање на целулит и масни наслаги + антицелулитни масажи + ХИФУ (HIFU) стартен и завршен третман:
  ЦЕНА: 24.000 денари
 • Криолиполиза за замрзнување на масното ткиво + LPG VelaShape за разбивање на целулит и масни наслаги + лимфна дренажа во скафандер + антицелулитни масажи + ХИФУ (HIFU) стартен и завршен третман:
  ЦЕНА: 24.000 денари
 • 4-димензионална кавитација за разбивање на масни наслаги + антицелулитни масажи + мултиполарна радиофреквенца + криолиполиза за замрзнување на масното ткиво:
  ЦЕНА: 20.000 денари
 • 4-димензионална кавитација за разбивање на масни наслаги + антицелулитни масажи + мултиполарна радиофреквенца + LPG VelaShape за разбивање на целулит и масни наслаги:
  ЦЕНА: 20.000 денари
 • 4-димензионална кавитација за разбивање на масни наслаги + антицелулитни масажи + мултиполарна радиофреквенца + лимфна дренажа во скафандер:
  ЦЕНА: 20.000 денари

МЕГА ПАКЕТ од 60 поединечни третмани

Овој пакет претставува комбинација сите методи за намалување на масни наслаги – липолиза, разбивање на целулит, како и одржување на перфектен баланс во телото со зајакнување на имунитетот преку лимфна дренажа и зацврстено тело со помош на HIFU (ХИФУ) машина. Пакетот користи комбинација на 60 третмани од:

 • 4-димензионална кавитација
 • Лимфна дренажа во скафандер
 • Криолиполиза за замрзнување на масното ткиво
 • LPG VelaShape за разбивање на целулит и масни наслаги
 • Стартен и завршен третман со ХИФУ (HIFU)
 • Антицелулитни масажи
 • Мултиполарна радиофреквенца
 • ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 30.000 денари.

Во Ла Белеца центарот работиме со високо професионална услуга во високо безбедна средина според сите препораки и мерки за здравствена заштита. Со повеќе од 31 години искуство во медицинската козметологија и естетска медицина, тим на врвни лекари и специјалист по дерматологија го мониторираат процесот.

La Bellezza Center Skopje
31 years experience in skin, aesthetics & medical cosmetology.
www.LaBellezza.com.mk & [email protected] 
+389 70222601 +389 75222601
Address: Vidoe Smilevski Bato 3, 1000 Skopje 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular