Friday, April 19, 2024
spot_img

Корекција на усни

Носот е најистакнатиот дел од нашето лице, а со самото тоа е најизложен на туѓите погледи. Веднаш после носот, првата споредна но сепак премногу битна работа која ја забележуваме е изгледот на устата. Токму поради тоа, многу луѓе се одлучуваат на корекција на усни.

“The love of beauty is taste, but the creation of beauty is ART”

Корекција на усни, совршени и сензуални, а сепак природни!
Третманот е наменет за двата пола.
При употреба на дермални филери за корекција на усни, цените за 1 ml [цел шприц] се 200€ , а према потребите на клиентот, шприцот/дозата може да е и помала.

Beauty ФИЛЕРИ – Сите тајни на најпопуларната во светот метода на неопративен FACE LIFTING & корекција на усни.

Beauty филерите кои се на база на хијалуронска киселина се моментално едни од најпопуларните во светот на естетската и anti aging медицината!

Брзото темпо на живот доведе до голема популаризација на кратките и брзи но ефикасни процедури за подмладување како што е LIQUID LIFT со хијалурон. Хијалуронските филери се во употреба повеќе од 10 години и заедно со ласерите спаѓаат во најфреквентните естетски процедури благодарејќи на нивната ефикасност затоа што само за 10 минути можат брчките да ги елиминираат во потполност, усните да ги пополнат, образите да ги истегнат, а ефектот е веднаш видлив.

Повеќе од 10 начини на апликација на хијалуронски филери:

  • Филери за корекција на сите брчки на лицето: суперфицијални, медијални или длабоки
  • Нехируршка корекција на нос, контурирање и корекција на нос
  • Пополнување и подмладување на дланките на рацете [Hands rejuvenation]
  • Ремоделирање на контурите на лицето
  • Контурирање и освежување на усните
  • Подмладување на вагиналната регија

La Bellezza Center 
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 70 268 009
Е-mail: [email protected]

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular