ПАКЕТ ЗА РАЦЕ: Slim & Body 10.000 денари

Постојат многу методи за таканаречната процедура slim & body. Под овој термин се опфатени се слабеење, разбивање на целулит и масни наслаги, затегнување и подмладување на кожата на раце, нозе, лице и цело тело. Најдобар метод за слабеење е комбинација на неколку различни видови на третмани во период од неколку месеци. Есенски пакети за слабеење во...

ПАКЕТ ЗА СТОМАК: Slim & Body 10.000 денари

Постојат многу методи за таканаречната процедура slim & body. Под овој термин се подразбира: слабеење, разбивање на целулит и масни наслаги, затегнување и подмладување на кожата на раце, нозе, лице и тело. Најдобар метод за слабеење е комбинација на неколку различни видови на третмани во период од неколку месеци. Есенски пакети за слабеење во Ла Белеца, ПАКЕТ...

МЕЗОКОКТЕЛИ – Докажан метод за отстранување на масни наслаги и целулит!

МЕЗОКОКТЕЛИТЕ односно Mesolipolysis & Cellucare е еден од најефикасните и докажан метод за отстранување на масни наслаги и целулит! Комбинацијата на најновата комбинација на супстанци и нивното синергетско дејство преку мезотерапијата има докажано силно дејтво врз целулитот. Овој коктел го раствара масното ткиво, ткивото се детоксицира, почнува да дише и се враќа во нормала. Најнова формула...

Препорака на Ла Белеца: Комплетно подмладување!

Доколку сакате убав изглед, драматична промена и подмладување, блескаво и сјајно лице кое зрачи со свежина, неопходно е комбинација на повеќе методи. Комплетно подмладување на лицето е број еден естетски тренд во Лос Анџелес во изминатите неколку години. Цената на комплетно подмладување на лицето со комбинација на методи се движи од 250 евра до 500 евра. Зависи...

Јапонски веѓи: сертифициран експерт од школата на Бранко Бабич

Носот и устата се најистакнатиот дел од нашето лице, а со самото тоа е најизложен на туѓите погледи. Токму поради тоа, многу луѓе се одлучуваат на корекција на усни како и хијалуронска корекција на нас. Веднаш после нив, првата споредна но сепак премногу битна работа која ја забележуваме се веѓите. Токму поради тоа, многу луѓе се...